Cautare

8504 de rezultate pentru "bani online" (3.87 secunde)
Unul dintre atuurile companiei o reprezinta flexibilitatea, cursurile putandu-se desfasura online, la sediul beneficiarului sau in toate orasele din tara, dar si la sediul companiei Tehno Art Solution.
Optimashop.ro - cel mai complex magazin online de health&beauty din Romania - reuneste incepand cu luna mai 2016 toate gamele dermato-cosmetice din portofoliu in spatiul Farmaciei Crisia-Farm, transformat intr-un veritabil showroom menit sa faciliteze clientilor atat experienta directa cu produsele cat si accesul la consultanta de specialitate.
Grea treaba.Ceea ce e insa important este sa vedeti reactiile online la adresa unui gest de normalitate facut de Cristian Pantazi ( altfel de ani de zile un critic acerb al PSD si al meu) sau la adresa unei opinii exprimate de Catalin Tolontan - un alt jurnalist care nu a fost niciodat vreun sustinator!
Printre subiectele punctate, doamnele extrem de active in mediul online si in acelasi timp foarte bine informate â€" deja mamici sau pe punctul de a deveni mamici - au dezbatut despre cea mai des intalnita afectiune atat in viata copiilor, cat si in viata adultilor:
1.Acces general Accesul general reprezinta achizitionarea online, de catre participanti, a minim 2 locuri, beneficiind din partea organizatorului de punerea la dispozitie a locatiei de amplasare a unei mese si 2 scaune precum si de programul de entertainment.
Certificatul, care reprezinta o garantie la nivelul pietei, a fost desemnat in baza rezultatelor unui studiu de piata realizat in 2017 pe un esantion de 1200 intervievati romani, utilizatori de internet, prin intermediul chestionarelor online, de catre compania elvetiana ICERTIAS.
Certificatul, care reprezinta o garantie la nivelul pietei, a fost desemnat in baza rezultatelor unui studiu de piata realizat in 2017 pe un esantion de 1200 intervievati romani, utilizatori de internet, prin intermediul chestionarelor online, de catre compania elvetiana ICERTIAS.
Pretul unui bilet este de 49 de lei la cinematograf sau 39 de lei online. ... Pretul biletelor este de 14 lei si se achizitioneaza de la cinematograf sau online. ... Pretul biletelor este de 35 lei si se achizitioneaza de la cinematograf sau online, prin Cinemagia, iabilet.ro si Eventim.
Rovinietele se pot achizitiona de la oficiile postale, de la benzinarii sau online. Cel mai facil mod de a cumpara o rovinieta astfel incat sa nu mai stai la cozi este sa o cumperi online prin aplicatia AUTO.RO disponibila pe ANDROID si iOS.
Ieri, procurorii antidrog au reusit sa anihileze o retea complexa de traficanti, care promova stupefiantele pe un grup din mediul online, unde erau peste 11.000 de membri activi. Potrivit anchetatorilor, in vizorul dealerilor erau elevii si studentii, iar negocierile se purtau online.
Acest lucru a generat un flux de bani catre banci si, pentru ca in rezerva Bancii Nationale se aflau circa 20 de miliarde de euro, suma pe care, conform reglementarilor interne, Banca Nationala le-a impus a fi transferate din bancile comerciale in rezerva Bancii Nationale ca masura prudentiala pentru creditele acordate de bancile comerciale.
O tara care cere bani cu imprumut, o tara care nu poate plati pensiile este o tara de mana a doua - spui tu cu o nesimtire care sfideaza orice stupoare. Nu tara a cerut bani cu imprumut, domnule Basescu, ci tu.
Oamenii ale caror case au fost distruse de inundatiile din septembrie anul trecut mai au de asteptat pana se vor muta in noile locuinte, construite cu bani de la guvern.
"M-a deranjat dezechilibrul intre localitati pentru ca modul in care se repartizau banii facea ca unele localitati sa beneficieze de bani, iar altele nu.
Trei sferturi din bani sunt dati pentru reparatiile de drumuri efectuate pana la 1 decembrie Consiliul Local Municipal Craiova urmeaza sa ia in dezbatere, in sedinta de joi, mai multe proiecte de hotarare care vizeaza rectificarile bugetare la nivel local.
Trei sferturi din bani sunt dati pentru reparatiile de drumuri efectuate pana la 1 decembrie Consiliul Local Municipal Craiova urmeaza sa ia in dezbatere, in sedinta de joi, mai multe proiecte de hotarare care vizeaza rectificarile bugetare la nivel local.
"Au venit cateva zeci de persoane sa schimbe bani. ... Potrivit acestuia, in cursul lunii ianuarie 2007 se pot schimba bani la toate institutiile de creditare: "Bancile sunt obligate sa schimbe bani vechi pana la 31 ianuarie pentru persoanele fizice si pana pe 15 ianuarie pentru cele juridice.
Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, a reprosat autoritatilor din administratia publica locala ca se fac ca ploua atunci când vine vorba sa dea bani pentru rezolvarea problemelor din judet.Imediat dupa încheierea videoconferintei cu prefectii având ca tema canicula, sustinuta de ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, si secretarul de stat Victor Paul Dobre, prefectul Nicolae Giugea s-a declarat nemultumit de faptul ca, desi prefectilor li s-au trasat sarcini care implica si finantare, autoritatile centrale nu specifica de unde ar trebui sa fie luati banii.
Acelasi subantreprenor mai are de executat 1,7 km de drum între Melinesti si Bodaiesti, dar pe alt proiect si cu alti bani de la guvern. ... „Daca mi-ar fi dat bani, as fi terminat drumul de mult, dar ei mi-au dat bani cu târâita.
Pentru altele nu sunt bani de incepere a lucrarilor. Firmele prefera sa nu se inghesuie la obtinerea fondurilor europene pentru ca nu pot sa astepte pana vor primi finantari si nici nu au bani ca sa-si permita asemenea costuri.
google-analytics.com